Klantbeoordelingen: https://kootsjhuys.nl (6)

Anoniem - 13-Mar-2015

Beoordeling:

In de sessies meet mijn coach ben ik erachter gekomen waar ik echt goed in ben. Het heeft er uiteindelijk tot geleid dat ik een baan heb gezocht die veel beter bij me past.

Sterke punten:

Anoniem - 15-Mar-2015

Beoordeling:

De aanpak was echt maatwerk. De sessies waren vooraf aan ons overleg, zodat het goed in de agenda paste. Een nuchtere aanpak zonder poespas. We hebben er heel veel aan. Dank je wel.

Sterke punten:

Anoniem - 13-Feb-2015

Beoordeling:

Na een paar intensieve gesprekken met mijn coach begreep ik dat ik een stap terug moest doen in plaats van vooruit. Mijn manager had het me wel gezegd maar nu zie ik in dat dat inderdaad de beste oplossing is.

Sterke punten:

Anoniem - 10-Mar-2015

Beoordeling:

Het was mijn eerste kennismaking met coaching. Ik geloofde er eigenlijk niet zo in. Maar ik ben onder de indruk van het resultaat. In een paar gesprekken met ondersteuning van een persoonlijkheidsanalyse kreeg ik een helder beeld van mijn echte kracht. Daardoor heb ik het gesprek met mijn baas heel gericht kunnen voeren. Ik heb mijn gewenste promotie.

Sterke punten:

Anoniem - 09-Mar-2015

Beoordeling:

Kootsjhuys heeft me vooral geholpen met structuur aanbrengen. Situaties opknippen in belangrijke onderdelen waardoor ik het overzicht kreeg. Het overzicht is voor mij belangrijk om duidelijke visie neer te leggen. Dat blijkt de kern van de zaak te zijn.

Sterke punten:

Anoniem - 13-Mar-2015

Beoordeling:

De begeleiding kenmerkt zich door een gedegen aanpak op basis van een helder ontwikkelvraagstuk, zonder dat dit resulteert in een starre aanpak. Er is dus voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele kwesties of om de koers te wijzigen indien de gekozen route niet leidt tot het gewenste resultaat. Daarnaast biedt het achterliggende netwerk met specialisten op uiteenlopende gebieden goede mogelijkheden om expertise in te vliegen als de situatie daar om vraagt. Marja hanteert een prettige, informele en persoonlijke aanpak in haar coachingsstijl, waarbij de zakelijke component op een goede manier wordt ingebed in de persoonlijke context. Door hierin op een goede manier te differentiëren kun je vanuit een integraal beeld op zoek naar passende oplossingen. Haar persoonlijke betrokkenheid gaat verder dan je op basis van normale zakelijke dienstverlening mag verwachten.

Sterke punten:

Karin - 21-Feb-2017

Beoordeling:

Het coaching traject met Marja was voor mij een cadeautje. Bij onze eerste kennismaking voelde ik gelijk een goede klik. Daarnaast hebben haar snelle analyse, goede aansluiting en passende aanpak mij enorm geholpen om stevig in het zadel te komen. Ik heb het gevoel dat ik nu zelf in staat ben om dat vast te houden. En een fijn idee dat ik haar nog kan inschakelen als het nodig is. Dank voor de fijne coaching Marja en ik weet je te vinden als ik je nodig heb.

Sterke punten: