Coachingsreizen

Antwoorden op jouw loopbaanvragen

Past dit werk nog bij mij? Kan ik niet meer uitdaging aan dan nu? Is het niet tijd om wat rustiger aan te doen? Welke richting moet ik op? Iedereen ondervindt deze vragen een keer in zijn of haar carrière. De antwoorden hierop zijn vaak moeilijk te vinden en vaak ook nog eens zeer belangrijk. Bij het Kootsjhuys ben je aan het goede adres! Door mee te gaan met de coachingsreizen in Spanje help je jezelf hiermee. Met behulp van professionele coaching vind jij de antwoorden.

Het Kootsjhuys zoekt samen met jou naar het antwoord.

Coachingsreizen Capo Finisterre
Coachingsreizen Kootsjhuys

Coachingsreizen

De coachingsreizen zijn altijd met een kleine groep gelijkgestemden. Met deze mensen reis jij van Nederland naar Spanje. In Spanje begint de wandeltocht waarbij de persoonlijke coaching ook start. Met behulp van onder andere indrukwekkende workshops komen wij erachter wie je bent. Op die manier kunnen wij een goed beeld van jou krijgen en jou beter begeleiden tijdens de reis. Aan het einde van de reis bespreken wij het resultaat en de ervaring die is opgedaan. Ook voorafgaand aan de reis wordt er in Nederland nog een gesprek gehouden. Door dit intakegesprek naast het eindgesprek te leggen komt er een duidelijk beeld naar voren met antwoorden op jouw loopbaanvraag.

Van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre

De route in Spanje zal van de stad Santiago de Compostela naar de granietheuvel Cabo Finisterre zijn. Tijdens de coachingsreizen ervaar je de prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en professionele coaching. Deze drie aspecten zullen ervoor zorgen dat het gewenste resultaat aan het einde wordt behaald. De gemiddelde duur van de route per dag is vijf uur. Meer informatie over de reis vind je hier.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis